Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
15.05.2024:
Poznaj aktualne przepisy z "Akademią Food-Lex" - Twoim przewodnikiem po prawie żywnościowym i ESG!
15.05.2024:
System kaucyjny i zielone wyzwania dla biznesu
14.05.2024:
Dezinformacja w przestrzeni medialnej nt. wyników kontroli jakości handlowej lodów w gastronomii
09.05.2024:
Zrównoważone rolnictwo i zrównoważony łańcuch żywnościowy - rusza program pomocowy UE-USA
07.05.2024:
Adam Kamiński dołącza do Mondelez jako Starszy Dyrektor Klastra Ciastek w Polsce
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
AKTUALNOŚCI
AKTUALNOŚCI
Food-Lex nr 1/2021
Najnowsze wydanie kwartalnika Food-Lex już dostępne dla prenumeratorów.
W aktualnym numerze:
Ulgi podatkowe na działalność badawczo-rozwojową
Praca zdalna – forma pracy nie tylko na czas pandemii
Przewaga kontraktowa
Aspekty prawne związane z „free sale certificate” dla suplementów diety i FSMP
Nowy plan działania UE dotyczący gospodarki o obiegu zamkniętym
Nowe relacje między Unią Europejską a Zjednoczonym Królestwem w świetle Umowy o handlu i współpracy
Migracja substancji chemicznych z opakowań do żywności – matematyczne modele migracji
Pojęcie suplementu diety z perspektywy prawa żywnościowego i prawa farmaceutycznego
Zestawienie nowych regulacji prawnych.
Zapraszamy do lektury!
Dodaj do:
RSS
Facebook
pełna lista aktualności
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie